man holding tools

Masina ta iti poate oferi trairi intense ...

...pot fi clipe de placere si amintiri frumoase sau momente de groaza si nervi intinsi la maxim.

Povestea noastra

Povestea Volksgarage a inceput in 2012, avand ca principali piloni de rezistenta, pasiunea pentru masini si experienta acumulata de-al lungul a 15 ani in domeniul auto.

Investitia a fost in oameni, in capacitatile lor profesionale si in crearea unui mediu de lucru placut, grija pentru echipa inseamnand grija pentru clientii nostri, pe care de-a lungul timpului ni i-am transformat in prieteni.

Dotarile tehnice si pregatirea membrilor echipei ne ajuta sa oferim solutii complete, corecte si rapide. Service-ul se adreseaza atat persoanelor fizice cat si celor juridice si executam atat lucrari de intretinere periodica cat si lucrari specializate cu un grad ridicat de complexitate, acoperind toata gama de reparatii pentru autoturisme si autoutilitare.

Calitatea serviciilor prestate si depasirea asteptarilor clientilor este un angajament zilnic, iar aceasta este parte din misiunea noastra. La baza ei se afla echipa pregatita si instruita permanent din punct de vedere al cunostintelor tehnice, echipa care urmareste satisfactia clientilor prin grija fata de masini si asigurarea unor servicii de calitate.

Prin consecventa am reusit sa ne transformam, nu doar clientii in prieteni, ci si partenerii. Asadar in operatiunile de reparatii folosim doar produse in care avem incredere, pentru ca ne-au convins de calitatea lor.

Parteneriatul cu BOSCH

Bosch Car Service este unul dintre cele mai mari lanturi independente de service-uri din lume. Reteaua de service-uri internationale Bosch Car Service, cuprinde peste 16.000 de service-uri autorizate in 150 de tari. Cu o gama larga de servicii de specialitate, va putem oferi tot ce aveti nevoie pentru vehiculul dumneavoastra - de la inspectie, service si reparatii pana la lucrari de adaptare personalizate. Putem asigura continuitatea garantiei oferita de producatorul vehiculului dumneavoastra. Asocierea Volksgarage cu BOSCH Car Service, nu este doar o confirmare a profesionalismului si experientei acumulate, ci si un loc in reteaua de service-uri autorizate BOSCH. Asadar cand alegi sa vii la noi, beneficiezi de garantia BOSCH dublata de profesionalismul Volksgarage, iar vizita ta va fi inregistrata in istoricul BOSCH. Acest lucru va asigura un flux transparent de informatii, iar pe tine te va ajuta sa fii la curent cu statusul reviziilor, reparatiilor sau al verificarilor efectuate. Asadar cand alegi sa vii la noi, beneficiezi de garantia BOSCH dublata de profesionalismul Volksgarage, iar vizita ta va fi inregistrata in istoricul BOSCH. Acest lucru va asigura un flux transparent de informatii, iar pe tine te va ajuta sa fii la curent cu statusul reviziilor, reparatiilor sau al verificarilor efectuate. Programeaza-te aici.

Volkswagen online - ODIS (Offboard Diagnostic Information System Service)

Prin acest parteneriat, ne-am asigurat ca putem oferi clientilor nostri, posesori de autoturisme din gama VAG (Audi, Volkswagen, Skoda, Seat) servicii complete si la cel mai ridicat grad de profesionalism. Astfel avem acces la toate informatiile tehnice si de service ale fabricantului precum si la softul de diagnoza. Reviziile si istoricul reparatiilor efectuate la Volksgarage sunt inregistrate si vizibile in toata reteaua de service-uri autorizate VAG.

BMW Key Reader

Dupa implementarea sistemului online pt VW, Skoda, Audi, Seat si datorita cresterii numarului de autoturisme BMW in service-ul Volksgarage, aderarea la sistemul de service, pentru atelierele independente, al producatorului bavarez, a devenit o necesitate. Am luat lucrurile pas cu pas si am implementat sistemul de citire al cheii pentru service-urile autorizate BMW. Prin accesul la portalul BMW, se pot identifica in timp real: numarul de sasiu, istoricul reparatiilor in reteaua de service-uri BMW, necesarul lucrarilor de service, mesajele de eroare memorate de la ultima citire a cheii de exemplu: mesaje de avertizare pentru becuri, daca sunt necesare actualizari ale software-ului vehiculului, buletine tehnice ale producatorului. Se pot inregistra in sistemul BMW reviziile periodice si toate reparatiile din service.

TEXTAR

Cand discutam despre sistemul de franare al masinii, nu este loc pentru incercari si atunci alegem doar producatorii de top, cei care echipeaza si masinile de pe linia de fabricatie. Fiind furnizorul numarul unu agreat de cei mai multi fabricanti de autoturisme, Textar este in momentul de fata, cea mai buna alegere pentru segmentul aftermarket. Cu o experienta de peste 100 de ani, TEXTAR este furnizorul preferat de majoritatea producatorilor de autoturisme.